Educating Psyche Reading Answers

Educating Psyche Reading Answers

Questions 1-4

Choose the correct letter, A, B, C or D.

Write the correct letter in boxes 1-4 on your answer sheet.

1. The book Educating Psyche is ….
Answer: D    

2. Lozanov’s theory claims that ….
Answer: A

3. In this passage, the author uses the examples ….
Answer: B    

4. Lozanov claims that teachers should ….
Answer: C    

Questions 5-10 Educating Psyche Reading Answers

Do the following statements agree with the information given in Reading Passage?

In boxes 5-10 on your answer sheet, write

TRUE    if the statement agrees with the information

FALSE    if the statement contradicts the information

NOT GIVEN if there is no information on this

5.  In the example of suggestopedic teaching in the fourth …..
Answer: FALSE    

6.  Prior to the suggestopedia class, students are made ……
Answer: FALSE    

7.  In the follow-up class, the teaching activities are …..
Answer: TRUE    

8.  As an indirect benefit, students notice improvements in ….
Answer: NOT GIVEN

9. Teachers say they prefer suggestopedia to …..
Answer: NOT GIVEN

10. Students in a suggestopedia class retain more ….
Answer: TRUE

Questions 11-14

Complete the summary using the list of words, A-K, below.

Write the correct letter, A-K, in boxes 11-14 on your answer sheet.

Suggestopedia uses a less …… However, Lozanov admits that a certain amount of 11. Answer: F is necessary in order to convince students, even if this is just a 12. 
Answer: H. Furthermore, ….. Lozanov’s method has become quite 13. Answer: K the results of …. method have been 14. 
Answer: G.

the list of words

A spectacular

B teaching

C lesson

D authoritarian

E unpopular

F ritual

G unspectacular

H placebo

I involved

J appropriate

K well known

/* Educating Psyche Reading Answers Ends */

Read More Cue Cards Here

Follow us on Telegram, Facebook, and Twitter.

For quick queries regarding the IELTS Cue Card, send a dm on Instagram.

Facebook Comments

287 views